POTPISAN SPORAZUM O SARADNJI SA INSTITUTOM ZA UPOREDNO PRAVO

ASK 27.11.2023.

Sporazum o saradnji između Agencije za sprečavanje korupcije i Instituta za uporedno pravo potpisan je radi uspostavljanja naučno-stručne saradnje u vezi sa studijsko-analitičkim poslovima pronalaženja najboljih rešenja u oblasti sprečavanja korupcije u cilјu doslednog poštovanja principa vladavine prava.

Opširnije...

PREDSTAVNICI POLITIČKIH SUBJEKATA NA OBUCI U AGENCIJI

Izbori 2023 23.11.2023.

Predstavnici Agencije za sprečavanje korupcije održali su još jednu obuku za političke subjekte na temu „Primena Zakona o finansiranju političkih aktivnosti“. Obuka je održana u prostorijama Agencije u Beogradu, a učesnici su i ovoga puta bili upoznati sa osnovnim pojmovima i strukturom zakona.

Opširnije...

POZIV POLITIČKIM SUBJEKTIMA ZA UČEŠĆE NA OBUCI U BEOGRADU

Izbori 2023 17.11.2023.

Agencija za sprečavanje korupcije nastavlja sa održavanjem obuka za predstavnike političkih subjekata na temu „Primena Zakona o finansiranju političkih aktivnosti“. Novu obuku održaće u zgradi Agencije, Carice Milice broj 1 u Beogradu, 23. novembra 2023. godine sa početkom u 11 sati.

Opširnije...

OBUKA U NIŠU

Politički subjekti 13.11.2023.

Predstavnici Agencije za sprečavanje korupcije održali su obuku „Primena Zakona o finansiranju političkih aktivnosti“ za političke subjekte koji deluju na teritoriji grada Niša.

Opširnije...

STAV VEĆA AGENCIJE

ASK 09.11.2023.

Zbog velikog broja zahteva za mišlјenje o tome da li su predsednik i članovi privremenih organa jedinica lokalne samouprave u obavezi da podnesu Agenciji za sprečavanje korupcije izveštaj o imovini i prihodima, Veće Agencije za sprečavanje korupcije zauzelo je načelni stav

Opširnije...

ODRŽANA TREĆA OVOGODIŠNJA OBUKA ZA LOBISTU

Lobiranje 09.11.2023.

Agencija za sprečavanje korupcije organizovala je 7. i 8. novembra još jednu u nizu obuka za lobiste. Direktor Agencije Dejan Damnjanović poželeo je dobrodošlicu polaznicima obuke na kojoj su predstavnici Agencije upoznali kandidate sa zakonskim okvirom koji uređuje aktivnosti lobiranja.

Opširnije...

ODRŽANA OBUKA ZA PREDAVAČE U NOVOM PAZARU

ASK 08.11.2023.

Predstavnice Agencije za sprečavanje korupcije održale su obuku za predavače u oblasti etike i integriteta u Novom Pazaru, u prostorijama Kancelarije za mlade Novog Pazara, od 30. oktobra do 3. novembra 2023. godine.

Opširnije...