ДЕЛЕГАЦИЈА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ НА 95. ПЛЕНАРНОМ ЗАСЕДАЊУ ГРУПЕ ДРЖАВА ПРОТИВ КОРУПЦИЈЕ САВЕТА ЕВРОПЕ

AСК 30.11.2023.

Делегација Републике Србије учествује на 95. пленарном заседању Групе држава против корупције Савета Европе, које се одржава од 27. новембра до 1. децембра у Стразбуру.

Опширније...

ПОТПИСАН СПОРАЗУМ О САРАДЊИ СА ИНСТИТУТОМ ЗА УПОРЕДНО ПРАВО

AСК 27.11.2023.

Споразум о сарадњи између Агенције за спречавање корупције и Института за упоредно право потписан је ради успостављања научно-стручне сарадње у вези са студијско-аналитичким пословима проналажења најбољих решења у области спречавања корупције у циљу доследног поштовања принципа владавине права.

Опширније...

ПОЗИВ ПОЛИТИЧКИМ СУБЈЕКТИМА ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРЕЛИМИНАРНИХ И КОНАЧНИХ ИЗВЕШТАЈА СА ЕЛЕКТРОНСКИМ ПОТПИСОМ

Избори 2023 24.11.2023.

Политички субјекти су дужни да извештај поднесу и у електронској и писаној форми, на обрасцу И-2-П који је прописан Правилником о евиденцијама и извештајима политичког субјекта.

Опширније...

ПРЕДСТАВНИЦИ ПОЛИТИЧКИХ СУБЈЕКАТА НА ОБУЦИ У АГЕНЦИЈИ

Избори 2023 23.11.2023.

Представници Aгенција за спречавање корупције одржали су још једну обуку за политичке субјекте на тему „Примена Закона о финансирању политичких активности“. Обука је одржана у просторијама Агенције у Београду, а учесници су и овога пута били упознати са основним појмовима и структуром закона.

Опширније...

ПОЗИВ ПОЛИТИЧКИМ СУБЈЕКТИМА ЗА УЧЕШЋЕ НА ОБУЦИ У БЕОГРАДУ

Избори 2023 17.11.2023.

Агенција за спречавање корупције наставља са одржавањем обука за представнике политичких субјеката на тему „Примена Закона о финансирању политичких активности“. Нову обуку одржаће у згради Агенције, Царице Милице број 1 у Београду, 23. новембра 2023. године са почетком у 11 сати.

Опширније...

ОБУКА У НИШУ

Политички субјекти 13.11.2023.

Представници Агенције за спречавање корупције одржали су обуку „Примена Закона о финансирању политичких активности“ за политичке субјекте који делују на територији града Ниша.

Опширније...

СТАВ ВЕЋА АГЕНЦИЈЕ

AСК 09.11.2023.

Због великог броја захтева за мишљење о томе да ли су председник и чланови привремених органа јединица локалне самоуправе у обавези да поднесу Агенцији за спречавање корупције извештај о имовини и приходима, Веће Агенције за спречавање корупције заузело је начелни став

Опширније...

ОДРЖАНА ТРЕЋА ОВОГОДИШЊА ОБУКА ЗА ЛОБИСТУ

Лобирање 09.11.2023.

Агенција за спречавање корупције организовала је 7. и 8. новембра још једну у низу обука за лобисте. Директор Агенције Дејан Дамњановић пожелео је добродошлицу полазницима обуке на којој су представници Агенције упознали кандидате са законским оквиром који уређује активности лобирања.

Опширније...

ОДРЖАНА ОБУКА ЗА ПРЕДАВАЧЕ У НОВОМ ПАЗАРУ

AСК 08.11.2023.

Представнице Aгенције за спречавање корупције одржале су обуку за предаваче у области етике и интегритета у Новом Пазару, у просторијама Канцеларије за младе Новог Пазара, од 30. октобра до 3. новембра 2023. године.

Опширније...