Вести и саопштења

ПОТПИСАН СПОРАЗУМ О САРАДЊИ СА КОНФЕРЕНЦИЈОМ УНИВЕРЗИТЕТА СРБИЈЕ

AСК 08.02.2024.

Епилог недавно одржане Међународне конференције поводом обележавања Дана и Недеље борбе против корупције, један је од акцената у раду Агенције у овој години који је усмерен ка образовању младих и успостављању научно-стручне сарадње у области истраживања аспеката, перцепције и борбе против корупције у Републици Србији.

Опширније...

ОБУКА ЗА ЛОБИСТУ

Лобирање 05.02.2024.

Агенција за спречавање корупције организује обуку за лобисту 6. и 7. марта 2024. године у просторијама Агенције, Царице Милице 1, Београд.

Опширније...

РАДНИ САСТАНАК ДИРЕКТОРА АГЕНЦИЈЕ И В.Ф. ПРЕДСЕДНИКА ПРЕКРШАЈНОГ СУДА

AСК 02.02.2024.

Директор Агенције за спречавање корупције Дејан Дамњановић и в.ф. председника Прекршајног суда у Београду Оливера Ристановић одржали су радни састанак са циљем уједначавања праксе у раду две институције и унапређења квалитета и ефикасности у поступању у прекршајним поступцима.

Опширније...

САРАДЊА АГЕНЦИЈЕ ЗА СПРЕЧАВАЊЕ КОРУПЦИЈЕ И УПРАВЕ ЗА ИЗВРШЕЊЕ КРИВИЧНИХ САНКЦИЈА

AСК 02.02.2024.

У години у којој Агенција посебну пажњу у свом раду превенције корупције посвећује младима на свим нивоима и степенима образовања, као и анализом закључака Међународне конференције поводом обележавања Дана и Недеље борбе против корупције, уследила је иницијатива директора Агенције Дејана Дамњановића за сусретом са директором Управе за извршење кривичних санкција Дејаном Царевићем.

Опширније...

СПОРАЗУМ О САРАДЊИ АГЕНЦИЈЕ ЗА СПРЕЧАВАЊЕ КОРУПЦИЈЕ И ПРАВНОГ ФАКУЛТЕТА УНИВЕРЗИТЕТА У НОВОМ САДУ

AСК 31.01.2024.

Данашњи Споразум о сарадњи који су потписали директор Агенције Дејан Дамњановић и декан Правног факултета Универзитета у Новом Саду проф. др Татјана Бугарски резултат je недавног обележавања Међународног дана и Недеље борбе против корупције, у оквиру којих је на Правном факултету у Новом Саду одржана трибина „Образовање младих у функцији спречавања корупције“.

Опширније...

СУСРЕТ ДИРЕКТОРА АГЕНЦИЈЕ ЗА СПРЕЧАВАЊЕ КОРУПЦИЈЕ И ИТАЛИЈАНСКОГ АМБАСАДОРА

AСК 30.01.2024.

Директор Агенције за спречавање корупције Дејан Дамњановић и Њ.Е. Лука Гори разговарали су данас о будућој сарадњи у области превенције корупције. Директор Дамњановић указао је на досадашњу помоћ и подршку Владе Италије у јачању доброг управљања и механизама за превенцију корупције у Србији.

Опширније...