Započeta saradnja sa Centrom za razvoj karijere

Sopot (Beograd) – Izbori o odbornicima
22/06/2012
Srbobran – Izbori za odbornike
22/06/2012

Započeta saradnja sa Centrom za razvoj karijere

Foto
print

Realizacijom dvodnevnog seminara Mehanizmi za sprečavanje korupcije u Srbiji, 13. i 14. februara na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu započeta je saradnja Agencije za borbu protiv korupcije sa Centrom za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu.
Seminar je imao za cilj da studentima pomogne da u budućem radu bolje i profesionalnije obavljaju svoj posao, kroz obradu tema i diskusiju iz sledećih oblasti: pojam korupcije; značaj lične i profesionalne etike i integriteta; institucionalni integritet; represivne i preventivne mere u borbi protiv korupcije; uloga institucija države i društva u borbi protiv korupcije; ideja nezavisnog državnog tela; mandat Agencije za borbu protiv korupcije; mehanizmi za sprečavanje korupcije.

Foto galerija

Prvi u nizu seminara, koji su namenjeni studentima fakulteta društvenih nauka, pohađalo je 26 studenata osnovnih i master studija, kao i diplomaca, uglavnom sa Pravnog i Fakulteta bezbednosti.

U okviru ove saradnje planirano je još seminara koji će biti organizovani tokom marta i aprila. Nakon završetka ciklusa, polaznici će posetiti Agenciju za borbu protiv korupcije.