Започета сарадња са Центром за развој каријере

Сопот (Београд) – Избори о одборницима
22/06/2012
Србобран – Избори за одборнике
22/06/2012

Започета сарадња са Центром за развој каријере

Foto
print

Реализацијом дводневног семинара Механизми за спречавање корупције у Србији, 13. и 14. фебруара на Правном факултету Универзитета у Београду започета је сарадња Агенције за борбу против корупције са Центром за развој каријере Универзитета у Београду.
Семинар је имао за циљ да студентима помогне да у будућем раду боље и професионалније обављају свој посао, кроз обраду тема и дискусију из следећих области: појам корупције; значај личне и професионалне етике и интегритета; институционални интегритет; репресивне и превентивне мере у борби против корупције; улога институција државе и друштва у борби против корупције; идеја независног државног тела; мандат Агенције за борбу против корупције; механизми за спречавање корупције.

Фото галерија

Први у низу семинара, који су намењени студентима факултета друштвених наука, похађало је 26 студената основних и мастер студија, као и дипломаца, углавном са Правног и Факултета безбедности.

У оквиру ове сарадње планирано је још семинара који ће бити организовани током марта и априла. Након завршетка циклуса, полазници ће посетити Агенцију за борбу против корупције.