Rezultati konkursa „Da li treba da budem hrabar, da bih bio pošten?“

REZULTATI Konkursa za učenike, studente i prosvetne radnike povodom 9. decembra, Međunarodnog dana borbe protiv korupcije
09/12/2015
Agencija obeležila Međunarodni dan borbe protiv korupcije
10/12/2015

Rezultati konkursa „Da li treba da budem hrabar, da bih bio pošten?“

print
Znak-Horizontalno-CirilicaAgencija za borbu protiv korupcije je povodom 9. decembra, Međunarodnog dana borbe protiv korupcije, raspisala šesti Konkurs za učenike osnovnih i srednjih škola, studente fakulteta i prosvetne radnike na temu „Da li treba da budem hrabar da bih bio pošten?“. Ovogodišnjim nazivom konkursa želeli smo da podstaknemo promišljanje o vrednostima, konkretno o hrabrosti i poštenju i njihovom međusobnom odnosu.

Do 27. novembra pristiglo je ukupno 282 rada koji su grupisani u tri kategorije: literarni rad, kratki film i priprema časa za prosvetne radnike. Konkursna komisija u sastavu: Dragana Krunić, predsednik Komisije, Nada Radović i Irena Dobrosavljević, članice Komisije, ocenjujući pristigle radove na osnovu unapred definisanih kriterijuma (povezanost rešenja sa temom konkursa, samostalnost, originalnost, kreativnost i jasnoća poruke) donela je Odluku o izboru najboljih radova. Spisak nagrađenih učesnika možete pogledati ovde. Svečana dodela nagrada biće organizovana 18. decembra, sa početkom u 12 časova u Palati Srbija (Bulevar Mihajla Pupina 2).

Agencija se zahvaljuje svim učenicima, studentima i prosvetnim radnicima koji su dali svoj doprinos realizaciji Konkursa. Takođe, Agencija posebno želi da se zahvali izdavačkim kućama Zavodu za udžbenike, Laguni i Školi plus, kao i Politici a.d. na donaciji knjiga i nagrada.