Održana obuka „Sprečavanje sukoba interesa i kontrola imovine i prihoda funkcionera“

Javni poziv za podnošenje ponuda za Javnu nabavku usluga nabavke modula softvera
06/03/2019
Poziv za podnošenje ponuda za Javnu nabavku male vrednosti usluga posredovanja za organizaciju prevoza, hotelskih usluga i zakupa poslovnog prostora
26/03/2019

Održana obuka „Sprečavanje sukoba interesa i kontrola imovine i prihoda funkcionera“

print

Agencija za borbu protiv korupcije u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja u okviru projekta „Prevencija i borba protiv korupcije” (IPA 2013), organizuje ciklus obuka u više gradova i opština u Srbiji o temi „Sprečavanje sukoba interesa i kontrola imovine i prihoda funkcionera”, počev od marta 2018. godine.

Na petnaestoj obuci, održanoj 7. marta 2019. godine u sali Gradske opštine Vračar, učestvovalo je oko 150 direktora, sekretara i članova školskih odbora osnovnih i srednjih škola sa teritorije grada Beograda. U uvodnom delu obuke u ime Agencije govorili su v.d. pomoćnici direktora Agencije Verka Atanasković i Jovan Božović, a skupu su se, pored ostalih učesnika, obratile zamenik šefa Delegacije Evropske unije u Srbiji Mateja Norčić Štamcer i državni sekretar u Ministarstvu prosvete Anamarija Viček.

Usled velike zanteresovanosti predstavnika ustanova iz sistema obrazovanja i vaspitanja još jedna obuka biće organizovana 14. marta 2019. godine, takođe, u sali Gradske opštine Vračar.