Одржана обукa „Спречавање сукоба интереса и контрола имовине и прихода функционера“

Training on implementation of the Communication Strategy
09/03/2018
Support of the International Foundation for Electoral Systems
29/11/2019

Одржана обукa „Спречавање сукоба интереса и контрола имовине и прихода функционера“

print

Агенција за борбу против корупције у сарадњи са Министарством просвете, науке и технолошког развоја у оквиру пројекта „Превенција и борба против корупције” (ИПА 2013), организује циклус обука у више градова и општина у Србији о теми „Спречавање сукоба интереса и контрола имовине и прихода функционера”, почев од марта 2018. године.

На петнаестој обуци, одржаној 7. марта 2019. године у сали Градске општине Врачар, учествовало је око 150 директора, секретара и чланова школских одбора основних и средњих школа са територије града Београда. У уводном делу обуке у име Агенције говорили су в.д. помоћници директора Агенције Верка Атанасковић и Јован Божовић, а скупу су се, поред осталих учесника, обратиле заменик шефа Делегације Европске уније у Србији Матеја Норчић Штамцер и државни секретар у Министарству просвете Анамарија Вичек.

Услед велике зантересованости представника установа из система образовања и васпитања још једна обука биће организована 14. марта 2019. године, такође, у сали Градске општине Врачар.