Održan drugi deo seminara Mehanizmi za sprečavanje korupcije u rukama službi za upravljanje kadrovima

Zaječar – Izbori za odbornike
26/06/2012
Novi Sad – Izbori za odbornike
27/06/2012

Održan drugi deo seminara Mehanizmi za sprečavanje korupcije u rukama službi za upravljanje kadrovima

IMG_1944
print

Odeljenje za edukacije, kampanje i saradnju sa civilnim društvom realizovalo je drugi deo seminara Mehanizmi za sprečavanje korupcije u rukama službi za upravljanje kadrovima 16. maja u saradnji sa MSP konsaltingom iz Kraljeva u okviru njihovog projekta Program upravljanja i razvoja ljudskih resursa na nivou lokalne samouprave koji finansira Švajcarska agencija za razvoj i saradnju.

Seminar je održan u Svečanoj sali opštine Gornji Milanovac, a prisustvovalo mu je 22 predstavnika sledećih gradova i opština u Srbiji: Kraljevo, Čačak, Užice, Gornji Milanovac, Lučani, Arilje i Bajina Bašta.

Tokom seminara učesnici, većinom rukovodioci koji se bave upravljanjem kadrovima u svojim lokalnim samoupravama, imali su priliku da se informišu i usvoje nova znanja o etici i upravljanju ljudskim resursima, etičkim kodeksima i drugim mehanizmima za sprečavanje korupcije u upravljanju ljudskim resursima, značaju profesionalne etike u radnom okruženju, ali i da putem praktičnih vežbi ojačaju veštine za donošenje etičkih odluka.