Начин подношења Извештаја о трошковима изборне кампање

11. Поновни јавни конкурс за доделу средстава ОЦД за реализацију пројекта за превенцију корупције. Пријаве се подносе до 3. августа.
20/07/2020
Састанак директора Агенције и представнице Канцеларије УН за питања дроге и криминала
07/08/2020

Начин подношења Извештаја о трошковима изборне кампање

print
Обавештавају се политички субјекти да Извештаје о трошковима изборне кампање достављају путем новог апликативног софтвера.
Извештаји се подносе путем web линка http://www.acas.rs/awf/#/login пријавом на кориснички налог добијен од Агенције путем имејла, уносом података у web форми, а према раније објављеном  Упутству .
Позивају се политички субјекти који су учествовали у изборној кампањи а још увек немају кориснички налог да доставе Агенцији на мејл finansiranje.ps@acas.rs следеће податке: 1) назив политичког субјекта; 2) имејл адресу; 3) име и презиме овлашћеног лица и број телефона; 4) место и адресу политичког субјекта и 5) веб сајт политичког субјекта.
Сви политички субјекти који су учествовали у изборној кампањи, дужни су да Агенцији поднесу извештај о трошковима изборне кампање, у року од 30 дана од дана објављивања коначних резултата. Рок за достављање извештаја о трошковима изборне кампање за изборе за народне посланике у Народну скупштину Републике Србије истиче 04. августа 2020. године. Рок за достављање извештаја о трошковима изборне кампање за изборе за посланике у Скупштину АП Војводине истиче 01. августа 2020. године.