Nova generacija stažista na praksi u Agenciji

Godišnji izveštaj 2011. ZEP
20/06/2012
Izbori za odbornike
20/06/2012

Nova generacija stažista na praksi u Agenciji

Treca_grupamala
print

Treća generacija studenata završnih godina fakulteta i diplomaca započela je danas, 15. avgusta 2011, program stažiranja u Agenciji za borbu protiv korupcije. Do sredine decembra stažisti će se detaljno upoznati sa načinom rada u ovom nezavisnom regulatornom telu.

Program četvoromesečnog stažiranja u Agenciji za borbu protiv korupcije je deo dvogodišnjeg projekata koji finansira Ministarstvo spoljnih poslova Kraljevine Norveške kako bi ukupno 42 stažista steklo znanja o organizaciji i nadležnostima Agencije, preventivnim mehanizmima u borbi protiv korupcije kao i iskustvo na određenim stručnim i administrativnim poslovima.

 

StazistiIImalaDobrodošlicu novoj generaciji stažista poželeli su zaposleni u Agenciji kao i stažisti kojima su u petak, 12. avgusta, uručeni sertifikati o uspešno završenoj praksi. Svečanosti u Palati „Srbija“ je prisustvovao Rodžer Jorgensen, prvi sekretar ambasade Norveške u Beogradu, a ispred Agencije za borbu protiv korupcije prisutne je pozdravila Milica Božanić, načelnik Službe za međunarodnu saradnju.

Foto galerija