Нова генерација стажиста на пракси у Агенцији

Годишњи извештај 2011. ЗЕП
20/06/2012
Избори за одборнике
20/06/2012

Нова генерација стажиста на пракси у Агенцији

Treca_grupamala
print

Трећа генерација студената завршних година факултета и дипломаца започела је данас, 15. августа 2011, програм стажирања у Агенцији за борбу против корупције. До средине децембра стажисти ће се детаљно упознати са начином рада у овом независном регулаторном телу.

Програм четворомесечног стажирања у Агенцији за борбу против корупције је део двогодишњег пројеката који финансира Министарство спољних послова Краљевине Норвешке како би укупно 42 стажиста стекло знања о организацији и надлежностима Агенције, превентивним механизмима у борби против корупције као и искуство на одређеним стручним и административним пословима.

 

StazistiIImalaДобродошлицу новој генерацији стажиста пожелели су запослени у Агенцији као и стажисти којима су у петак, 12. августа, уручени сертификати о успешно завршеној пракси. Свечаности у Палати „Србија“ је присуствовао Роџер Јоргенсен, први секретар амбасаде Норвешке у Београду, а испред Агенције за борбу против корупције присутне је поздравила Милица Божанић, начелник Службе за међународну сарадњу.

Фото галерија