Ciklus seminara po Srbiji – Subotica, Kanjiža, Novi Sad, Sremska Mitrovica

Novi Kneževac – Izbori za odbornike
20/06/2012
Pančevo – Izbori za odbornike
20/06/2012

Ciklus seminara po Srbiji – Subotica, Kanjiža, Novi Sad, Sremska Mitrovica

print

Agencija za borbu protiv korupcije naredne nedelje, seminarima u Subotici, Kanjiži, Novom Sadu i Sremskoj Mitrovici, završava ciklus seminara po Srbiji. Seminari na teme „Izrada plana integriteta“ i „Obuke o ličnoj i profesionalnoj etici i integritetu kao mehanizam za borbu protiv korupcije“ održani su tokom aprila i maja u sledećim gradovima: Prokuplje, Niš, Leskovac, Vranje, Zrenjanin, Kovačica, Kragujevac, Paraćin, Bor, Zaječar, Požarevac, Banja Koviljača, Valjevo, Kruševac, Kraljevo, Čačak i Užice.

U cilju pružanja direktne podrške ovim ciljnim grupama, ali i obaveštavanju šire javnosti o aktivnostima Agencije, seminari će biti realizovani u svim većim gradovima na teritoriji Srbije uz mogućnost prisustva predstavnika medija.

  • Subotica, 22. maj, hotel „Galleria“ (dve sale), Matije Korvina 17, sa početkom u 10:00 za oba seminara (pri čemu se seminar o planovima integriteta održava i u 13:00), za ciljne grupe sa teritorija gradova i opština Severnobačkog i Zapadnobačkog okruga: Bačka Topola, Mali Iđoš, Apatin, Odžaci, Kula, Subotica i Sombor.
  • Kanjiža, 23. maj, hotel „Lupus“ (dve sale), Narodni park bb, sa početkom u 10:00 za oba seminara, za ciljne grupe sa teritorije opština Severnobanatskog okruga: Čoka, Ada, Senta, Kanjiža, Novi Kneževac i Kikinda.

  • Novi Sad, 24. maj, Regionalna privredna komora (dve sale), Narodnog fronta 10, sa početkom u 10:00 za oba seminara (pri čemu se seminar o planovima integriteta održava i u 13:00), za ciljne grupe za teritorija gradova i opština Južnobačkog okruga: Bač, Bačka Palanka, Beočin, Bački Petrovac, Vrbas, Srbobran, Temerin, Žabalj, Titel, Bečej i Novi Sad.
  • Sremska Mitrovica, 25. maj, hotel „Sirmium“ (dve sale), Vuka Karadžića 8, sa početkom u 10:00 za oba seminara, za ciljne grupe sa teritorija gradova i opština Sremskog okruga: Šid, Irig, Ruma, Pećinci, Stara Pazova, Inđija i Sremska Mitrovica.