Циклус семинара по Србији – Крушевац, Краљево, Чачак и Ужице

Мионица – Избори за одборнике
20/06/2012
Нова Црња – Избори за одборнике
20/06/2012

Циклус семинара по Србији – Крушевац, Краљево, Чачак и Ужице

print

Агенција за борбу против корупције током априла и маја организује семинаре у више градова и општина у Републици Србији. Семинари „Израда плана интегритета“ и „Обуке о личној и професионалној етици и интегритету као механизам за борбу против корупције“ намењени су запосленима који су именовани за чланове радних група за израду плана интегритета, као и одговорнима за кадровска питања у институцијама у којима раде.

Семинар „Израда плана интегритета“ обрађује следеће садржаје: појам, циљ и значај плана интегритета; упоредна пракса и израда плана интегритета према усвојеним нацртима; разјашњење спорних питања везаних за израду плана интегритета у електронској апликацији.

На семинару „Обуке о личној и професионалној етици и интегритету као механизам за борбу против корупције“ биће обрађене теме: спровођење обука запослених о личној и професионалној етици и интегритету као механизам за спречавање корупције; етика и управљање људским ресурсима.

У циљу пружања директне подршке овим циљним групама, али и обавештавању шире јавности о активностима Агенције, семинари ће бити реализовани у свим већим градовима на територији Србије уз могућност присуства представника медија.

    Крушевац, 15. мај, Хотел „Рубин“ (2 сале), Немањина 2, са почетком у 10:00 за оба семинара, за циљне групе са територије општина из Расинског округа: Ћићевац, Варварин, Александровац, Брус, Трстеник и града Крушевца.

    Краљево, 16. мај, Хотел „Турист“ (две сале), Цара Лазара 31, са почетком у 10:00 за оба семинара, за циљне групе са територија општина из Рашког округа: Врњачка Бања, Рашка, Тутин и градова Новог Пазара и Краљева.

    Чачак, 17. мај, Хотел „Београд“ (две сале), Градско шеталиште бб, са почетком у 10:00 за оба семинара, за циљне групе са територије општина из Моравичког округа: Горњи Милановац, Лучани, Ивањица и града Чачка.

    Ужице, 18. мај, Хотел „Златиборска ноћ“ (две сале), Бела земља бб, са почетком у 10:00 за оба семинара, за циљне групе са територије општина из Златиборског округа: Бајина Башта, Косјерић, Пожега, Чајетина, Ариље, Прибој, Нова Варош, Пријепоље, Сјеница и града Ужица.

У току је организација семинара у следећим градовима и општинама:

22. мај – Сомбор (окрузи Севернобачки и Западнобачки); 23. мај – Кањижа (округ Севернобанатски); 24. мај – Нови Сад (округ Јужнобачки); 25. мај – Сремска Митровица (округ Сремски).