Агенција и Криминалистичко-полицијски универзитет потписали  Споразум о сарадњи

Обавештавање о процењеној тржишној вредности поклона до 30. априла
15/04/2022
Позив за другу обуку за лобисту
15/04/2022

Агенција и Криминалистичко-полицијски универзитет потписали  Споразум о сарадњи

print
Директор Агенције за спречавање корупције Драган Сикимић и ректор Криминалистичко-полицијског универзитета Зоран Ђурђевић потписали су Споразум о сарадњи две институције којим ће унапредити заједнички рад.

Запосленима у Агенцији Споразум ће омогућити упознавање са новим научним мишљењима и упоредном праксом о појединим изазовима у спречавању корупције, као и стратешко кадровско планирање и стварање могућности за јачање кадровских капацитета Агенције.

Циљ Универзитета је да, кроз упознавање са изазовима спречавања корупције и њиховог решавања, као и кроз извођење наставе уз ослонац на праксу Агенције, додатно унапреди научни и наставни потенцијал.

Конкретни облици сарадње биће организовање и учешће у заједничким стручним скуповима посвећеним актуелним темама из области спречавања корупције, рад на научно-истраживачким пројектима,  објављивање научних и стручних радова и праксе Агенције у заједничким публикацијама као и организовање практичне обуке студената завршних основних и мастер студија.