У посети Агенцији колеге из црногорске Агенције за спрјечавање корупције

Серија округлих столова „Спречавање сукоба интереса и контрола имовине и прихода функционера“
13/10/2017
Иницијатива Агенције за допуне закона који уређују положај запослених и радно ангажованих у органима јавне власти – у делу који се односи на регулисање сукоба интереса
19/10/2017

У посети Агенцији колеге из црногорске Агенције за спрјечавање корупције

print
У дводневној посети Агенцији за борбу против корупције борави троје колега из Агенције за спрјечавање корупције Црне Горе.

Током посете, колеге из Црне Горе ће разговарати са запосленима у стручној служби Агенције и то о искуствима у одржавању апликативног софтвера и електронске архиве, као и о искуствима у статистичком извештавању и употреби информатичких алата за извештавање.

Агенција за борбу против корупције је, посредством црногорског министарства правде, у фебруару 2015. године уступила право коришћења њеног апликативног софтвера (Source Code) за потребе успостављања информационог система Агенције за спрјечавање корупције Црне Горе.

Ова посета наставак је сарадње наше две институције, размене искустава и подршке у успостављању надлежности. Пре ове, представници руководства црногорске Агенције били су у дводневној посети нашој Агенцији, прошле године у јуну.